ISO

Hagedorn Plastirol Deutschland GmbH is in het bezit van het ISO 9001:2008 certificaat.

Extruderen

Extrusie is een continu fabricageproces. Hagedorn Plastirol extrudeert kunststof-folies op rol en platen. De samenstelling van de grondstoffen bepaalt de eigenschappen van de folie. Deze worden aan de hand van de eisen die aan het eindproduct worden gesteld bepaald. Bij nieuwe projecten of toepassingen wordt samen met de klant naar de meest optimale producteigenschappen gezocht.

De kwaliteit wordt gegarandeerd door middel van het principe van procesbeheersing en herleidbaarheid van de geproduceerde opdrachten. De zeer specifieke meet- en controleapparatuur is daarbij een onmisbare hulpmiddel. Het moderne en uitgebreide machinepark van Hagedorn Plastirol, maar ook de ervaring en gespecialiseerde kennis van de medewerkers, staan garant voor een uitstekende kwaliteit.  

Leverbetrouwbaarheid

Hagedorn Plastirol streeft naar een leverbetrouwbaarheid van 100% en heeft op dit gebied een stevige reputatie opgebouwd. U staat nooit voor onplezierige verrassingen. Wij doen wat wij beloven, u kunt daar blind op vertrouwen.

 Hagedorn Plastirol, niet voor niets een kei in kunststoffen!

Neem contact met ons op of

stel ons direct een vraag